بزرگداشت سالروز ورود امام در دانشگاه تفرش

۱۲ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۸ کد : ۲۲۸۳
تعداد بازدید:۴۳۸
به مناسبت بزرگداشت 12 بهمن سالروز ورود امام به میهن عزیزمان مراسم غبارروبی مزار شهدا در دانشگاه تفرش برگزار گردید.
بزرگداشت سالروز ورود امام در دانشگاه تفرش

به مناسبت بزرگداشت سالروز ورود امام خمینی (ره) به میهن عزیزمان مراسم غبار روبی مزار شهدای گمنام با حضور مسئولین و کارمندان دانشکاه دولتی و آزاد و پیام نور تفرش و مسئول کانون بسیج اساتید حضرت حجت الاسلام و المسلمین شفیع پور در دانشگاه تفرش برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین ظرافت مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه تفرش کلماتی را بیان نمودند . ایشان فرمودند : شهدا در جنگ هشت ساله دفاع مقدس جان خود را نثار کردند تا این انقلاب ماندگار شود و ما و دیگر مسئولین کشور و مردم وظیفه داریم برای حفظ و اقتدار این انقلاب و کشور تحریم را تحمل کنیم و در برابر دشمن کوتاه نیاییم تا کشوری مقتدر و آباد داشته باشیم.

در پایان این مراسم از حضار با چای و شیرینی پذیرایی نمودند.

نظر شما :